Ofte stillede spørgsmål


Kan jeg udfører de 21 dage selvom jeg har stærke smerter?


Ja det kan du godt, men det handler i høj grad om at du bliver god til at mærke hvilken grænse du selv kan gå til.Kan 20 min om dagen gøre en så stor forskel på ryggen?


Ja det mener vi bestemt det kan. Det handler om at komme ind i nogle gode vaner med at træne kroppen og ryggen især - og for os handler det ikke om at det er kvantiteten i træningen men kvaliteten.Jeg har ondt i knæene - kan jeg godt lave øvelserne - da I også laver fod & knæ øvelser?


Ja - det kan du godt. Men det er vigtigt, at du håndterer dine grænser igen, for nogle af knæøvelser vil være udfordrende - MEN i den øvelse vil vi anbefale at du arbejder ud fra en minimum bevægelse, omkring knæledene for at skabe flow og bevægelse, så du kan arbejde med det vi kalder fjedermekanismen. Når den sætte i bevægelse og ankler, knæ og hofte står korrekt vil knæene styrkes og du kan arbejde videre i programmet.Kan jeg gøre det hvor som helst?


Ja det kan du. Dog kan det være godt at have en yogamåtte, et tæppe og en rem (det kan godt være en livrem, et sjippetorv eller lign. Du behøver det ikke - MEN det kan være rart.)Skal jeg drikke vand?


Ja det vil være en god idé både at drikke vand før, under og efter træningen. Det hjælper med at få affaldstofferne ud af kroppen. Kan jeg få hovedpine efter træningen?


Det er et godt spørgsmål. Ja det kan du, især fordi du får frigivet en del af den energi der ofte er bundet om med de spændinger kroppen går og holder fast i.Mine hofter smerter – kan jeg godt lave programmet alligevel?


Nu handler alt om en balancegang. Men ja du kan godt lave træningen – men det afhænger naturligvis af hvordan din hofte agerer, men hellere lidt end ingenting! Og hvis det kræver at du modererer træningen der hvor hofterne er mest involveret – er det vigtigt du går tilbage i grundstillingen, som du gentagne gange bliver guidet i, og så udfører du det du kan omkring øvelserne hvor hofterne er involveret og så arbejder du videre derfra. Så kan det være næste gang at din bevægelighed er lidt større omkring hofterne – så det bliver små skridt fremad hele tiden.21 dage er lang tid! Hvad nu hvis jeg mister motivationen?


Motivation er en vigtig faktor – derfor bliver der også oprettet en facebook gruppe, for hvert hold der starter op, hvor man kan stille spørgsmål ind i gruppen, hvor alle deltagerne kan støtte hinanden, men hvor Martin og Mikael også svarer. Derudover vil der hver uge være en livechat med Martin og Mikael hvor flere spørgsmål bliver taget op i plenum. MEN vi kommer med input og indspark flere gange om ugen.Jeg er midt i en depression, har tanke mylder, og sover dårligt! Tror I at jeg kan fuldføre 21 dage?


Vi tror ALTID på det bedste i folk, men er også realistiske nok til at vide, at I ALLE kommer igennem. MEN det vi kan love er, at vi kommer til at gøre alt hvad vi kan få at støtte dig undervejs, give input, motivations-peptalks for at motivere dig til at komme igennem hele programmet og give dig en indsigt i hvad det vil sige at sætte et mål og så fuldføre det!Jeg vejer ca. 35 kg for meget, har slidgigt og er i sindssyg dårlig form! Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil med?


Først og fremmest skal vi have dig tilmeldt! Og så handler det om at tage ja hatten på – så lover vi at komme med al den motivation vi har, for at få dig igennem. Dårlig form – der er kun en ting at gøre, og det er op på hesten, og husk det er kun 20 minutter om dagen! Og vi guider dig – så ALLE kan være med. Slidgigten skal du være opmærksom på, men det betyder ikke at du ikke må bevæge dig, du skal finde en balance – for det handler i høj grad om at du får aktiveret kredsløbet, kommer af med affaldsstofferne, drikker noget vand som det kan transportere væk fra leddene så leddene ikke stagnerer / stopper yderlig til. Vi kan ikke rette uoprettelige skader op, MEN vi kan minimere processen – SÅ du skaber mere liv og glæde, både fysisk og psykisk.Jeg har diabetes – må jeg lave træningen?


Ja det må du i allerhøjeste grad. Men vær opmærksom på om det kan påvirke dit blodsukker.Jeg lider af for højt blodtryk og humørsvingninger, kan jeg mon være med i træningen og udfordringen?


Det handler for os om at du får stabiliseret både dit blodtryk og dit humør. I det at kroppen er skabt til at bevæge sig – VIL langt det fleste mærke en markant forbedring allerede efter få dage, og hvis du samtidig laver en logbog/dagbog over dig selv i de 21 dage, vil vi sammen bagefter kunne se om du har fået det bedre! Hånden på hjertet – har vi ikke oplevet nogen, der ikke har haft positiv glæde af forvandlingen i processen undervejs.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os

eller ring til os på 31 47 97 05

info@cureandcare.com


B:A:M Cure and Care

Studiestræde 14a

1455 København K