Vores misson er, at vise dig
hvor godt du kan have det

(også selvom du ikke er sundheds-nørd)

Martin Bonde Mogensen


Martin er i dag en af Danmarks mest eftertragtede kropsterapeuter og har mere end 20 års erfaring indenfor kropsterapi, udrensning og ernæring.

Martin har været hele vejen fra ung topatlet til overvægtig sømand til i dag, at stå som en velafbalanceret mand midt i 40´erne med fokus på work-life balance. En stor del af den balance er skabt gennem træning, meditation, indre ro og naturligvis en nærende kost.

Martin har brugt utallige timer på at studere, hvordan kroppen kan transformere sig, når du stopper op og gør noget andet, end det du plejer!

Mikael Kyneb


Mikael er ligeså en af Danmarks eftertragtede kropsterapeuter. Han leder bl.a. uddannelsen Body All Mind og har mere end 20 års erfaring!

Mikael har en baggrund som professionel cykelrytter. Han har været vant til at bide tænderne sammen, og selvom det gjorde ondt, sagde han ikke fra!

Mikael har selv været nede at bide i græsset med stress, hvor han bl.a. mistede 90% af hørelsen over en periode på 3 måneder. Han har om nogen mærket, hvad det gør ved kroppen ikke at mærke efter. En del af vejen ud af stress var B:A:M movement, meditation og mindfulness.

To årtiers arbejde med mennesker har givet Mikael en utrolig stor viden om kroppens bevægelse, dynamik og uvaner og har set med egne øjne, hvordan det lønner sig at investerer i SUND EGOISME!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os

eller ring til os på 31 47 97 05

info@cureandcare.com


B:A:M Cure and Care

Studiestræde 14a

1455 København K