Tillykke!

Du har nu adgang til din gratis B:A:M Movement video

En travl hverdag kan føre til ”travle” beslutninger, hvor det måske ikke lige er sund kost, god søvn, og ro i hovedet du får prioriteret. Og det skal vi anerkende – ikke udskamme – men vi skal også vise dig, hvordan du kan ændre ved det. Og at en sund livsstil måske kun kræver nogle få, små men vigtigeskridt.

Less is more: et gammelt ordsprog fortæller os, at nogle gange skal vi ud med det gamle, der ikkelængere gavner os – for at give plads til noget nyt. Den logik kan du også bruge, hvis du vil skabe en hverdag med mere energi!

Har du mod på at mærke hvad en kropslig forståelse kan gøre for dig?
Så se med her:

👋
Holdet starter den 3. maj

Skal du med?

ENESTE DET KRÆVER AF DIG ER 20 min om dagen!

På 21 dage vil du have yderlig fokus på...

 • Din krop og dine behov
 • Din sunde egoisme
 • Dine daglige vaner

MED DE RIGTIGE REDSKABER BEHØVER DU IKKE AT LIDE UNDER OPPUSTETHED, DÅRLIG FORDØJELSE OG MANGLENDE OVERSKUD M.M


LÆR AT SIGE JA TIL DIG SELV OG TIL SELVKÆRLIGE VANER

Det er sjældent, at vi prioriterer tiden til den SUNDE EGOISME
- og dermed vælger os selv til.


 • Vi guider dig igennem øvelser, som vil forandre dit syn på din krop og den måde du behandler den på.
 • Du får du bogen ”Den fede faste” – hvor du finder AL den nødvendige inspiration til kost, opskrifter.
 • Og du får indblik i, hvorfor vi mener, at ved at give kroppen en pause fra visse stimulanser, kan du give dig selv en kæmpe gave!

B:A:M Cure and Care Detox forløb

Forløbet starter den 3. maj

Alt det her (og meget mere) kan du glæde dig til:

MODUL 1

DU MODTAGER E-BOGEN ”DEN FEDE FASTE” MED EN KOMPLET INDKØBSLISTE. PLUS EN INDSIGT I DIN KROPS SITUATION LIGE NU

I første modul får du indsigt i, hvorfor den reagerer, som den gør. Her begynder du på træningen, og begynder så småt at forstå kroppens måde at tale til dig på. Du får e-bogen ”Den Fede Faste,” og vi begynder så småt at dele de opskrifter, du skal bruge undervejs i forløbet. Indkøbslisten er klar og det hele er til at finde i et større supermarked. Du lærer også, hvordan du får vendt skuden i tide.

MODUL 2

DU FINDER EN HELT NY BALANCE

Du får vores effektive træningsmetoder helt ind under huden. Allerede her vil du kunne opleve mærkbare resultater. Du får en ”A-HA” oplevelse, ved at finde ud af HVILKE fødevarer gør dig godt, og hvilke der gør dig skidt. Et modul fyldt med åbenbaringer!

MODUL 3

DU LÆRER AT FASTHOLDE DIN FORANDRING

Her vil du kunne mærke udrensningens effekt på kroppen, og hvordan hverdagen ser ud med fornyet energi. De nye, sunde vaner skal fastholdes! Vi sørger for at holde dig motiveret og holde dig i hånden. Vi gør det overskueligt for dig at bevare din nyopnåede fysiske og psykiske balance – også efter forløbet er slut.
Her bliver du for alvor venner med din krop.

Ja!

Jeg vil have mere overskud og energi og færre skavanker og generHVAD HAR ANDRE FÅET UD AF VORES TIDLIGERE ONLINE-FORLØB?

Og vent - der er mere!
Du får nemlig hele 5 bonusser med i prisen!

Bonus 1

Vi er med dig hele vejen

VI ER DEDIKERET TIL DIN SUCCES MED FORLØBET

Hver søndag holder vi et 30 minutters online Zoom webinar. Her får du hjælp til at holde de gode vaner, og du kan stille spørgsmål direkte til os!

Bonus 2

Vi tager gerne en privat snak med dig

DIT “HJÆLP - PANIK!” KALD

15 min. “Hjælp – Panik!” opkald med en af os, så du hurtigt kan få svar på det mest brændende spørgsmål, og komme videre, hvis noget driller.

Bonus 3

Hvad så efter forløbet?

NU OG HVAD SÅ I MORGENVi hjælper dig med en plan til balancen i det hele - Så du kan bruge de metoder, du har lært, resten af dit liv.

Bonus 4

Små vaner, store resultater

BOOST DIN MOTIVATION

 

Vi giver dig et enkelt system til at booste din motivation, så du holder fast i dine nye vaner! Du forbliver i balance, selv når du har mest travlt med arbejde og familie.

Bonus 5

Sammen kan vi mere

PRIVAT FACEBOOK-GRUPPE KUN FOR DELTAGERE

Du har direkte adgang til os, Martin & Mikael, i alle 3 uger. Samtidig bliver du holdt til ilden ved at træne med og ved at være i kontakt med de andre deltagere i gruppen. Vi kan meget mere, end vi tror, når vi gør det sammen med andre.

Ja!

Jeg vil have mere energi i kroppenHvis du gør, som du plejer
- får du de resultater, du plejer.

NORMALPRISEN FOR ET DETOX-PROGRAM HOS CURE AND CARE ER

3.889 kr


MEN SOM DELTAGER PÅ VORES NÆSTE HOLD FÅR DU
ET SUPER-TILBUD - KØB NU TIL 50%

Din pris er 1.889 kr

Pssst…!:
Det er mere eller mindre samme pris, som 1-3 fysiske behandlinger hos en behandler koster.
Vores forløb kan du bare tage hjemmefra, når som helst – og så er det mindst lige så effektivt.

Forløbet starter den 3. maj"PENGENE TILBAGE" - GARANTI

Hvis du IKKE oplever mærkbar forbedring efter gennemført og endt forløb, får du pengene tilbage.
Så meget tror vi på det!Tanja Nielsen

Kenneth Klapsch

Philip Siesbye

Joan Klitgaard Frederiksen

Bo Ilskjær

Vores misson er, at vise dig
HVOR GODT DU KAN HAVE DET

(også selvom du ikke er sundheds-nørd)

Martin Bonde Mogensen

Martin er i dag en af Danmarks mest efterspurgte kropsterapeuter og har mere end 20 års erfaring indenfor kropsterapi, udrensning og ernæring.

Martin har været hele vejen fra ung topatlet til overvægtig sømand til i dag, at stå som en velafbalanceret mand midt i 40´erne med fokus på work-life balance. En stor del af den balance er skabt gennem træning, meditation, indre ro og naturligvis en nærende kost.

Martin har brugt utallige timer på at studere, hvordan kroppen kan transformere sig, når du stopper op og gør noget andet, end det du plejer!

Mikael Kyneb

Mikael er ligeså blandt landets mest efterspurgte kropsterapeuter. Han leder bl.a. uddannelsen Body All Mind og har mere end 20 års erfaring!
Mikael har en baggrund som professionel cykelrytter. Han har været vant til at bide tænderne sammen, og selvom det gjorde ondt, gav han ikke op!

Mikael har selv været nede at bide i græsset med stress, hvor han bl.a. mistede 90% af hørelsen over en periode på 3 måneder. Han har om nogen mærket, hvad det gør ved kroppen ikke at mærke efter. En del af vejen ud af stress var B:A:M movement, meditation og mindfulness.

To årtiers arbejde med mennesker har givet Mikael en utrolig stor viden om kroppens bevægelse, dynamik og uvaner, og han har set med egne øjne, hvordan det lønner sig at investere i SUND EGOISME!

Ja!

Jeg vil have mere fysisk og psykisk velvære!Hvad er det B:A:M Træning kan og hvorfor?

B:A:M movement er en træningsform der er sammensat af forskellige træninger

 • Fodøvelser,  der stammer fra karate, og arbejder ud fra et alignment-segment, hvor det handler om at gøre vores fundament stærkt, smidigt, mobilt og flytbart. De elementer er gennemgående for hele træningen.
 • Yoga, vi inddrager elementer og teknikker fra yogaen i træningen, og flere af vores længere stræk-øvelser kommer fra Hatha, vinyasa og kundalini yoga. Ofte holder vi bevidst strækkene i længere tid, da vores erfaring er, at holder vi strækkene i 3-5 minutter til hver side, kan kroppen bedre følge med. Derfor vil kroppen være i stand til at reagere mere positivt og genkendeligt på øvelserne, jo flere gange du udøver disse.
 • Åndedrættet – er essentielt. Ikke bare for dig som menneske, men i høj grad også i træningen. Når kroppen spænder op – kan du med stor fordel invitere åndedrættet med ind i træningen og dermed opleve, at kroppen kan holde til langt mere, end det vi har overbevist os selv om – og dermed være med til at afspænde kroppen yderligere.
 • Gymnastik – a la kaptajn Jespersen – for disciplinen, og gentagelserne er vigtige for kroppens hukommelse. Vi vil så gerne lære det hele på den halve tid, men for visse elementer omkring træningen er gentagelsens kunst det vigtigste element. Des flere gentagelser – des større sandsynlighed er der for at kroppens hukommelse bliver aktiveret.
 • Cirkulær og lineære bevægelser. Træningen fokuserer på balance – både i bevægelserne frem og tilbage, med lige stor kraft, og på samme måde i cirkelbevægelserne, for at centrere leddene og styrken i muskulaturen.


Ofte stillede spørgsmål


HAR JEG BRUG FOR EN JUICER?

I princippet skal du ikke bruge noget – du kan købe juicen i supermarkeder eller juicebarer, hvis du ikke har en juicer. Så det er op til dig, om du vil købe en juicemaskine eller spørge om netværket har én til låns. Alternativt kan en blender med juiceindsats bruges.

ER DET OVERSKUELIGT AT FÅ DETOX MADPLANEN TIL AT VIRKE I HVERDAGEN?

Du får alle opskrifterne gennem ”Den Fede Faste,” samt en indkøbsliste, så det er så nemt og overskueligt som overhovedet muligt. Du skal bare holde dig til madplanen, og vi guider dig som sagt hele vejen! Byd den ro, der kommer med at planlægge fremad, ind i hverdagen!
Det skal også siges, at detox-maden sagtens kan kombineres med familiens ”almindelige” madvaner.

BLIVER JEG MÆT?

Det er ikke en sulte-kur, tværtimod må du spise alt det, du vil. Der er bare nogle fødevarer, du skal holde fra.

KAN 20 MIN. OM DAGEN GØRE SÅ STOR EN FORSKEL?

Ja, det mener vi bestemt det kan. Det handler om at komme ind i nogle NYE gode vaner og træne helheden i kroppen.
For os handler det ikke om kvantiteten i træningen – men kvaliteten.

KAN JEG UDFØRER DE 21 DAGE SELVOM JEG HAR STÆRKE SMERTER?

Ja, det kan du godt, men det handler i høj grad om at du bliver god til at mærke hvilken grænse du selv kan gå til.

JEG HAR ONDT I DET MESTE AF KROPPEN - KAN JEG GODT LAVE ØVELSERNE?

Ja, det kan du godt. Men det er vigtigt, at du håndterer dine grænser, da nogle af øvelserne kan være lidt udfordrende. Men det er vigtigt, at du hele tiden går på opdagelse i din bevidsthed, imens du træner – og vi guider dig hele vejen!

KAN JEG LAVE TRÆNINGEN HVOR SOM HELST?

Ja, det kan du. Dog kan det være en fordel at have en yogamåtte, et tæppe og en rem (det kan være en livrem, et sjippetorv, en træningselastik eller lignende) Du behøver det ikke, men det kan være rart.

SKAL JEG DRIKKE VAND?

Ja, det vil være en god idé både at drikke vand før, under og efter træningen. Det hjælper med at få affaldsstofferne ud af kroppen. Som udgangspunkt skal du drikke en liter vand om dagen pr. 30 kg kropsvægt!

KAN JEG FÅ HOVEDPINE EFTER TRÆNINGEN?

Det er et godt spørgsmål! Ja, det kan du – især fordi du får frigivet en del af den energi der er bundet i spændingerne i kroppen.
Byd den velkommen – den går over igen!

MINE HOFTER ER ØMME – KAN JEG GODT LAVE PROGRAMMET ALLIGEVEL?

Alt handler om en balancegang. Men ja, du kan godt lave træningen – det afhænger naturligvis af, hvordan din hofte agerer. Hellere lidt end ingenting! Hvis det kræver at du modererer træningen, der hvor hofterne er mest involveret, er det vigtigt at du går tilbage i grundstillingen. Det vil du gentagne gange bliver guidet i. Du udfører det, du kan, omkring øvelserne hvor hofterne er involveret, og så arbejder du videre derfra. Så kan det være at din bevægelighed er lidt større omkring hofterne næste gang – det bliver små skridt fremad hele tiden.

21 DAGE ER LANG TID! HVAD NU HVIS JEG MISTER MOTIVATIONEN?

Motivation er en vigtig faktor. Derfor bliver der oprettet en Facebook-gruppe for holdet. Her kan du stille spørgsmål i gruppen, hvor alle deltagerne kan støtte hinanden, samtidig med at Martin og Mikael også svarer. Derudover vil der være et ugentlig online Zoom webinar med Martin og Mikael, hvor flere spørgsmål bliver taget op i plenum. MEN vi kommer med input og indspark flere gange om ugen.

JEG HAR DET FYSISK ELLER PSYKISK DÅRLIGT.
TROR I, AT JEG KAN FULDFØRE 21 DAGE?

Vi tror på at ALLE kan gennemføre forløbet, men selvfølgelig er der en risiko, for at man falder fra. Der vil vi anbefale, at du rækker ud efter os – det er det vi er der for – og så vil vi hjælpe dig op på hesten igen. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at støtte dig undervejs, give input, motivation, peptalks, osv. for at motivere dig. Vi hjælper dig med at sætte mål – og nå dem.

JEG VEJER CA. 35 KG FOR MEGET, HAR SLIDGIGT OG VÆRET SYGEMELDT I 17 MÅNEDER MED STRESS! HVAD GØR JEG HVIS JEG GERNE VIL MED?

Først og fremmest skal vi have dig tilmeldt! Og så handler det om at tage JA-hatten på, og så lover vi at komme med al den motivation vi har, for at få dig igennem. Ofte handler det om at ændre den dårlige vane og få integreret nye, gode vaner. Sådan får du nye indsigter og impulser, så du formår at bruge ALLE de redskaber du har til rådighed – på den bedste måde!
Og falder du af hesten, så ring til os, så gør vi, hvad vi kan, for at få dig op på hesten igen! Og vi guider dig – hele vejen.
Vær opmærksom på, at du selvfølgelig skal være opmærksom på ting som ømhed, smerter eller blodsukker, hvis det er ting der normalt påvirker din hverdag, men det betyder ikke, at du ikke må bevæge dig. Du skal finde en balance. Vi kan ikke rette uoprettelige skader, MEN vi kan minimere gener – SÅ du skaber mere liv og glæde, både fysisk og psykisk.

JEG HAR DIABETES – MÅ JEG LAVE TRÆNINGEN?

Ja, det må du i allerhøjeste grad. Men vær opmærksom på hvordan træningen påvirker dit blodsukker.

JEG LIDER AF FOR HØJT BLODTRYK OG HUMØRSVINGNINGER, KAN JEG MON VÆRE MED I TRÆNINGEN OG UDFORDRINGEN?

Ja! Det handler også om at stabilisere blodtryk og humør. Da kroppen er skabt til at bevæge sig, vil langt de fleste mærke en markant forbedring allerede efter få dage. Hvis du samtidig laver en logbog/dagbog om dig selv, i de 21 dage, vil du kunne se, om du har fået det bedre! Hånden på hjertet – vi har ikke oplevet nogen, der ikke har haft positiv glæde af processen.

Ja!
Jeg vil med på holdet!Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive til os
eller ring til os på 31 10 13 17
info@cureandcare.com

B:A:M Cure and Care
Studiestræde 14a
1455 København K